TÜBİTAK 2021 Yılı 2.Dönem Çağrısı Başvuru Sonuçları Açıklandı

Muhsin Efe Karadaş.jpeg (376 KB)Fakültemiz 3.sınıf öğrencisi Muhsin Efe KARADAŞ’ın Restoratif Diş Tedavisi Anabilim Dalı öğretim üyelerimiz Prof. Dr. Dilek TAĞTEKİN, Doç. Dr. Pınar YILMAZ ATALI ve Doç. Dr. Bora KORKUT ile aynı anabilim dalı uzmanlık öğrencileri Arş. Gör. Dt. Deniz Meltem SEVER ve Arş. Gör. Dt. Elif ALKAN ile yürüttüğü “Ortodontik Tedavi Sonrası Artık Rezinin Uzaklaştırılma Yöntemlerinin Mine Üzerine Etkisinin Değerlendirilmesi” projesi TUBİTAK 2209-A–Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı 2021 yılı 2. dönem değerlendirme sonucunda destek almaya hak kazanmıştır.

Öğrencimizi, uzmanlık öğrencilerimizi ve öğretim üyelerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.