7.Uluslararasi Adeziv Diş Hekimliği Kongresi Uzm. Dt. Özlem KANAR'ın 1.'lik Ödülü

7. uluslararası adeziv diş hekimliği kongresi, Uzm. Dt. Özlem Kanar'ın sözlü bildiri 1.lik ödülü
1-3 haziran 2023 tarihinde Konya'da gerçekleştirilen 7. Uluslararası Adeziv Diş Hekimliği Kongresi'nde, Fakültemiz Restoratif Diş Tedavisi Anabilim Dalı araştırma görevlilerinden Uzm. Dt. Özlem Kanar, Aynı anabilim dalından Prof. Dr. Dilek Tağtekin, Doç. Dr. Bora Korkut, İstanbul Kent üniversitesi Restoratif Diş Tedavisi anabilim Dalında görevli Prof. Dr. Funda Yanıkoğlu ve Fakültemiz Pedodonti Anabilim Dalında görevli Prof. Dr Betüi Kargül, "Çürük uzaklaştırma sonrası ölçülen lazer floresans skorları ile mikrogerilim bağlanma kuvveti ilişkinin değerlendirilmesi" başlıklı özgün araştırmaları ile birinci seçilerek Türkiye Cumhuriyetinin 100. yılı ödülünü kazanmışlardır. Kendilerini tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

IMG-2907.JPG (829 KB)  IMG-3007.jpg (844 KB)IMG-3006.jpg (2.91 MB)