Prof. Dr. Yasemin ÖZKAN ve Doç. Dr. Yılmaz Umut ASLAN'ın Yeni Kitabı

YASEMİN HOCA KİTAP.jpeg (132 KB)Fakültemiz Dekanı ve Protetik Diş Tedavisi Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Yasemin ÖZKAN ile Fakültemiz Dekan Yardımcısı ve Protetik Diş Tedavisi Anabilim Dalı öğretim üyesi Doç. Dr. Yılmaz Umut ASLAN'ın editörü olduğu, Protetik Diş Tedavisi Anabilim Dalı öğretim üyelerimiz Doç. Dr. Rifat GÖZNELİ, Dr. Öğr. Üyesi Zeliha ŞANIVAR ABBASGHOLİZADEH ve Arş. Gör. Şükrü Can AKMANSOY, Periodontoloji Anabilim Dalı öğretim üyesi Dr. Öğr. Üyesi H.Selin YILDIRIM, Ağız, Diş ve Çene Cerrahisi Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Yaşar ÖZKAN ve Restoratif Diş Tedavisi Anabilim Dalı öğretim üyesi Doç. Dr. Bora KORKUT'un bölümlerinin bulunduğu 'Gülüş Estetiği ve Lamina Veneer Restorasyonlar' adlı kitap hem diş hekimliği öğrencileri hem de tüm diş hekimleri için çok değerli bir kaynak niteliği taşımaktadır.

Öğretim üyelerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.