Dr. Öğr. Üyesi Ayşe Aslı ŞENOL'un Proje Başarısı

Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı (TÜSEB) tarafından gerçekleştirilen Acil Araştırma ve Geliştirme Projelerini Destekleme Programı kapsamında Fakültemiz Restoratif Diş Tedavisi bölümü öğretim üyelerinden Dr. Öğr. Üyesi Ayşe Aslı ŞENOL yürütücülüğünde aynı anabilim dalından Doç. Dr. Pınar YILMAZ ATALI, Doç. Dr. Bilge TARÇIN, Arş. Gör. Dt. Bengü DOĞU KAYA ve Protetik Diş Tedavisi anabilim dalından Doç. Dr. Erkut KAHRAMANOĞLU ile Nişantaşı Üniversitesi Restoratif Diş Tedavisi anabilim dalından Dr. Öğr. Üyesi Büşra KARABULUT GENCER’nun yer aldığı ‘Farklı yüzey işlemleri uygulanan sonik/termovisköz bulk-fill kompozitlerin CAD/CAM bloklarla makaslama bağlanma dayanımının değerlendirilmesi’ başlıklı proje desteklenme kararı almıştır.

Emeği geçen akademik personelimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

AYŞE ASLI ŞENOL PROJE.jpeg (48 KB)