4. Çürümeden Koru Sempozyumu Ödülleri Uzm. Dt. Özlem KANAR'ın 1.'lik Ödülü

4. uluslararası Çürümeden Koru Sempozyumu, Uzm. Dt. Özlem Kanar'ın sözlü bildiri 1.lik ödülü
8-9 haziran 2023 tarihinde İstanbul Kent Üniversitesi'nde gerçekleştirilen 4. uluslararası Çürümeden Koru sempozyumunda, Fakültemiz Restoratif Diş Tedavisi Anabilim Dalı araştırma görevlilerinden Uzm. Dt. Özlem Kanar, Aynı anabilim dalından Prof. Dr. Dilek Tağtekin, Doç. Dr. Bora Korkut, İstanbul Kent üniversitesi Restoratif Diş Tedavisi anabilim dalı öğretim üyelerinden Prof. Dr. Funda Yanıkoğlu ve Fakültemiz Pedodonti Anabilim Dalı öğretim üyelerinden Prof. Dr Betüi Kargül, "Çürüğün Farklı Yöntemlerle Uzaklaştırılmasının Ardından Lazer Fluoresans ve Histoloji ile Çürük Bulgusunun Değerlendirilmesi " başlıklı özgün araştırmaları ile birinci seçilerek Türkiye Cumhuriyetinin 100. yılı ödülünü kazanmışlardır. Kendilerini tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

2d0390e4-4f81-4677-808b-f7f491acf6eb.JPG (296 KB)  73f0c802-e614-41f1-b7a1-9970bbdabb08.JPG (239 KB)IMG-1937.JPG (1.59 MB)

Beşincilik ödülü: Kalsiyum Gliserofosfat İçerikli Remineralizasyon Ajanının Başlangıç Mine Lezyonu Üzerine Etkisinin Klinik Olarak Değerlendirilmesi

Yazarlar: Uzm. Dt. Elif Alkan (1), Dt. Ezgi Altuntaş (2), Uzm. Dt.  Aybike Manav Özen (1), Uzm. Dt.  Bengü Doğu Kaya (1), Doç. Dr. Pınar Yılmaz Atalı (1), Prof. Dr. Dilek Tağtekin (1), Doç. Dr. Bora Korkut (1), Prof. Dr. Funda Yanıkoğlu (3), Prof. Dr. Betül Kargül (4)

(1) Marmara Üniversitesi, Diş Hekimliği Fakültesi, Restoratif Diş Tedavisi Anabilim Dalı, İstanbul, Türkiye