1. Diş Hekimliği Ulusal Öğrenci Sempozyumu

Marmara Üniversitesi ve Trakya Üniversitesi Diş Hekimliği Fakülteleri iş birliğinde 12-13 Ekim 2024 tarihinde Trakya Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen 1. Diş Hekimliği Ulusal Öğrenci Sempozyumu’nda Üniversitemiz öğrencileri Aleyna Muhan ve Mert Yağız Pekiner, genç araştırmacı birincilik ödüllerine layık görüldü.

Aleyna Muhan, “Metotreksat ile Oluşturulan Submandibular Bez Hasarı Üzerine Kuersetin’in Etkisi” başlıklı araştırması ile, Mert Yağız Pekiner ise “Derin Öğrenme Yaklaşımı ile Panoramik Radyografi Görüntülerinden Periapikal Lezyonların Tespiti” çalışmasıyla birinciliği paylaştı.

Genç araştırmacılarımızı ve danışman hocalarını bu anlamlı başarılarından dolayı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.