1. AR-GE Proje Pazarı Sağlık Bilimleri ve Biyoteknoloji kategorisinde İkincilik Ödülü

Elif Alkan-2.jpeg (90 KB)Fakültemiz Restoratif Diş Tedavisi Anabilim Dalı uzmanlık öğrencisi Arş. Gör. Dt. Elif ALKAN, Restoratif Diş Tedavisi Anabilim Dalı Öğretim Üyemiz Prof. Dr. Dilek TAĞTEKİN ve Yozgat Bozok Üniversitesi Kenevir Araştırmaları Enstitüsü Temel Bilimler ve Sağlık Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Nesrin KORKMAZ ile birlikte gerçekleştirdiği “Kenevir Esaslı Bitkisel Diş Macununun Başlangıç Mine Çürükleri Üzerine Remineralizasyon Etkisinin Değerlendirilmesi” başlıklı projesi, Anadolu Üniversiteler Birliği öncülüğünde, TÜBİTAK tarafından desteklenen ve Yozgat Bozok Üniversitesi ev sahipliğinde 20-21 Mayıs 2022 tarihleri arasında düzenlenen 1. AR-GE Proje Pazarı’nda Sağlık Bilimleri ve Biyoteknoloji kategorisinde İkincilik Ödülü’nü kazanmıştır.

Elif Alkan-1.jpeg (98 KB)