''Swiss Paediatric Dental Society Sedation Award" Ödülü

Fakültemiz Pedodonti Anabilim Dalı'nda görevli Arş. Gör. Dt. Selçuk Mert ÖZÇELİK; aynı anabilim dalından Prof. Dr. Serap AKYÜZ danışmanlığında yürüttüğü "Effectiveness of the "Pain-free Dental Injection" (PaFeIn) teaching model in children: a randomized, controlled study" isimli tez kaynaklı çalışması ile 3-4 Temmuz 2020 tarihlerinde gerçekleştirilen 15. European Academy of Paediatric Dentistry kongresinde "Swiss Paediatric Dental Society Sedation Award" ödülünü kazanmıştır.

Çalışmada Marmara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi'nden Arş. Gör. Dt. Selçuk Mert ÖZÇELİK ve Prof. Dr. Serap AKYÜZ yanısıra Prof. Dr. Nural BEKİROĞLU, Doç. Dr. Coşkun KÜÇÜKTEPE ve Doç. Dr. Özgür Önder KUŞÇU'da yer almaktadır.

Arş. Gör. Dt. Selçuk Mert ÖZÇELİK'i tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

odul_pedo_2020.jpg (68 KB)