Marmara Üniversitesi Uluslararası Dişhekimliği Bilimsel Kongresi

Marmara Üniversitesi Dişhekimliği Fakültesi 50. Kuruluş yılını 30.08.2012-01.09.2012 tarihleri arasında kampüsünde düzenlediği "Marmara Üniversitesi Uluslararası  Dişhekimliği Bilimsel Kongresi" etkinliği ile kutladı. Aynı zamanda Kongre öncesi Dişhekimliği Fakülteleri Dekanlar Konseyi toplantısına da ev sahipliği yaptı. 11 yurt içi 9 yurt dışı konuşmacının yer aldığı kongrede , canlı yayın la aktarımı ile yapılan kurslar gerçekleştirildi ve 80 adet bilimsel poster sergilendi. Anjelika Akbar ın muhtesem konseri ve Dt. Serdar Sıralar’ın gösterisi ile renklenen açılış toreninde eski dekan ve emekliye ayrılmış hocalara plaket töreni gerçekleştirildi.

Kongremizin geniş bir özeti olan galerimize buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Bu sayfa Diş Hekimliği Fakültesi tarafından en son 30.04.2013 09:12:36 tarihinde güncellenmiştir.