2019-2020 Akademik Yılı Geleneksel Önlük Giydirme Töreni

Fakültemizin geleneksel olarak düzenlediği önlük giydirme törenimiz, 2019-2020 Akademik Yılı'nda Fakültemiz Konferans salonunda gerçekleşti.

Törene İstanbul İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mustafa Çelen, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sebahat Deniz, İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nuran Cömert, Sağlık Bilimleri Ensitüsü Müdürü Prof. Dr. Feyza  Arıcıoğlu, MÜSEM Müdürü Doç. Dr. Mehmet Emin Okur, Üsküdar Belediyesi Sağlık İşleri Müdürü Harun Kopuz, öğretim üyelerimiz ve velilerimiz katıldılar.

Tören öğrencilerimizden oluşan müzik grubumuzun dinletisi ile başladı. Dekanımız Prof. Dr. Yasemin Özkan'ın açılış konuşmasını takiben Fakültemizi 2019-2020 Akademik Döneminde birincilikle kazanan öğrencimiz Yağmur Kaytaran'a önlüğünü ve ödülünü Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mustafa Çelen ve Dekanımız Prof. Dr. Yasemin Özkan takdim etti.

Tören öğretim üyelerimizin tüm birinci sınıf öğrencilerine önlük giydirilmesi ve "Marmara The Best" sloganımızın öğrencilerimiz ve katılımcılarımız eşliğinde tekrarı ile sona erdi.

Bu sayfa Diş Hekimliği Fakültesi tarafından en son 05.12.2019 11:48:19 tarihinde güncellenmiştir.