2019-2020 Akademik Yılı Akademik Kurul Toplantısı

Fakültemizin 2019-2020 Dönemi Akademik Kurul Toplantısı 28 Kasım 2019 Perşembe günü Fakültemiz Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi.

Toplantıya İstanbul İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, Rektörümüz Prof. Dr. Erol Özvar, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mustafa Çelen, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hakan Gündüz, MÜSEM Müdürü Doç. Dr. Mehmet Emin Okur katıldılar.

Dekanımız Prof. Dr. Yasemin Özkan'ın Fakültemizin açılış konuşması ile başlayan toplantı İstanbul İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Kemal Memişoğlu'nun konuşması ile devam etti.

Açılış konuşmalarının ardından Rektörümüz Prof. Dr. Erol Özvar konuşmasını gerçekleştirdi.

Prof. Dr. Erol Özvar konuşmasında Fakültemizin akademik çalışmalardaki genel durumu ve 2019-2020 döneminde Üniversitemizin ve Fakültemizin akademik alandaki yerini daha iyileştirmek adına yapılması gereken çalışmalar konusunda öğretim üyelerimize bilgi verdi.

Bu sayfa Diş Hekimliği Fakültesi tarafından en son 05.12.2019 12:14:26 tarihinde güncellenmiştir.