Dr. Dt. Canan Duman'ın Başarısı

Marmara Üniversitesi Diş hekimliği Fakültesi Pedodonti Anabilim Dalı'nda Prof. Dr. Ali Menteş’in danışmanlığında doktorasını tamamlamış olan Dr. Dt. Canan DUMAN, doktora çalışmasının bir parçası olan “Amelogenin and Ameloblastin Productions of Ameloblasts are Affected after Prenatal Exposure of BPA or Amoxicillin in Rat Offspring" isimli çalışması ile Uluslararası Çocuk Dişhekimliği Birliği IAPD’nin 16-18 Mart 2018 tarihinde Johannesburg/Güney Afrika’da yapılan kongresinde poster dalında birincilik ödülünü almıştır.

Prof. Dr. Ali R. Menteş'i ve mezun öğrencimiz Dr. Dt. Canan Duman'ı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Bu sayfa Diş Hekimliği Fakültesi tarafından en son 11.04.2018 19:30:36 tarihinde güncellenmiştir.