Arş. Gör. Dt. Berkant SEZER'in Başarıları

Fakültemiz Pedodonti Anabilim Dalı'nda görevli Arş. Gör. Dt. Berkant SEZER, European Organisation for Caries Research tarafından 5-8 Temmuz 2017 tarihinde Oslo, Norveç'te düzenlenen "The 64th Congress of the European Organisation for Caries Research"ta sunduğu "Efficacy of Mineral Containing Gel for Remineralization in MIH-affected Incicors: A 3-months Clinical Study" (Sezer B, Tugcu N, Durmus B, Bekiroglu N, Kargul B) başlıklı bildirisi ile ORCA Conference Travel Fellowship ödülüne layık görülmüştür.

Ayrıca SEZER, Türk Dişhekimleri Birliği tarafından 2017 yılında düzenlenen, "Yara" temalı öykü yarışmasında "Sonsuz Sokaklar Yalnızlığı" isimli öyküsüyle üçüncülük derecesi kazanmıştır.

Berkant SEZER'i tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Bu sayfa Diş Hekimliği Fakültesi tarafından en son 08.11.2017 11:06:15 tarihinde güncellenmiştir.