Pedodonti Anabilim Dalımızın Association for Dental Education in Europe (ADEE) Kongresi Ödülü

Fakültemiz Pedodonti Anabilim Dalımızdan Prof. Dr. Serak AKYÜZ'ün danışmanı olduğu uzmanlık öğrencisi Selçuk Mert Özçelik 21-23 Ağustos 2019 tarihinde Berlin' de yapılan Association for Dental Education in Europe (ADEE) kongresinde Prof. Dr. Serap Akyüz, Arş. Gör. Dt. Selçuk Mert Özçelik, Doç. Dr. Özgür Önder Kuşcu ve Doç. Dr. Çoşkun Küçüktepe tarafından hazırlanan "Effect of self-efficacy and empathy characteristics of post-graduate residents on local anaesthesia administration performances" isimli çalışmasıyla en iyi poster ödülünü kazanmışlardır.

Bu sayfa Diş Hekimliği Fakültesi tarafından en son 06.09.2019 11:14:22 tarihinde güncellenmiştir.