Oryantasyon Eğitimi

Fakültemizde Klinik Sekreteri ve Sterilizasyon Personeli olarak görev almakta olan çalışanlarımıza yönelik düzenlenen oryantasyon eğitimi 06.01.2017 Cuma günü Cevahir Asia Oteli'nde gerçekleştirildi.

Eğitim, Dekanımız Prof. Dr. Yasemin Özkan'ın "Motivasyon" konulu eğitim konuşmasıyla başladı. Prof. Dr. Yasemin Özkan'ı takiben Yrd. Doç. Dr. Erkut Kahramanoğlu ve Dr. N. Sertaç Sırma tarafından "Hasta Veri Girişinin Temelleri, Yaşanan Sorunlar, Kurallar ve Uygulamalar" konulu eğitim Klinik Sekreri çalışanlarımıza yönelik olarak verildi.

Öğlen yemeği arasının ardından oryanyasyon eğitiminin son konu başlığı olan "Sterilizasyon Kuralları ve Uygulamaları" eğitimi Yrd. Doç. Dr. Ceren Küçük tarafından verilerek program sonlandırıldı.

Bu sayfa Diş Hekimliği Fakültesi tarafından en son 16.01.2017 15:57:50 tarihinde güncellenmiştir.