Öğrencimiz Murat Feriz'in Başarısı

Fakültemiz 3. Sınıf öğrencilerinden Murat Feriz 23.02.2019-25.02.2019 tarihleri arasında Boğaziçi Üniversitesi’nde düzenlenen BoğaziçiMUN 2019 Konferansı (Boğaziçi Model Birleşmiş Milletler Konferansı) kapsamındaki Council of Europe (Avrupa Konseyi) Komitesine, Marmara Üniversitesi, Marmara Model Birleşmiş Milletler Kulübü adına katılım göstermiş ve komitedeki üstün başarısından dolayı “Outstanding Reward” ödülünü kazanmıştır.

Öğrencimiz ayrıca 03.02.2019-07.02.2019 tarihleri arasında, Çek Cumhuriyeti’nin başkenti Prag’daki Prag Ekonomi Üniversitesi’nde düzenlenen PragueMUN 2019 Konferansı kapsamındaki (Prag Model Birleşmiş Milletler Konferansı), NATO (North Atlantic Treaty Organization) Komitesi’nde Üniversitemizi başarıyla temsil etmiştir.

Öğrencimiz, başarıları dolayısı ile Rektörümüz Prof. Dr. Erol ÖZVAR tarafından kabul edilerek tebrik edilmiştir.

Öğrencimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Bu sayfa Diş Hekimliği Fakültesi tarafından en son 15.04.2019 15:52:56 tarihinde güncellenmiştir.