Fakültemizde İlk Ortognatik Cerrahi Operasyon Gerçekleştirilmiştir

Fakültemizin Marmara Üniversitesi Başıbüyük Sağlık Yerleşkesi'ndeki yeni binasına taşınması ile  kurulan ve teknolojik olarak Türkiye'nin sayılı Diş Hekimliği Ameliyathanelerini barındıran Genel Anestezi Birimimizde ilk ortognatik cerrahi operasyon gerçekleştirilmiştir. Ameliyat Prof. Dr. Yaşar Özkan başkanlığında  Yrd. Doç. Dr. Gökhan Göçmen ile birlikte başarı ile tamamlanmıştır. Yrd. Doç. Dr. Gülcan Berkel başkanlığındaki anestezi ekibinin de katkıları ile  gerçekleştirilen operasyon için ekibimizi kutluyor, ameliyatın gerçekleşmesindeki katkılarından dolayı Marmara Üniversitesi Nörolojik Bilimler Enstitüsü Müdürlüğü ve Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanlığına teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Ameliyathanelerimizin açılmasında ve genel anestezi servisimizin oluşması için desteklerini esergemeyen sayın Rektörümüz Prof. Dr. M. Emin ARAT'a sonsuz teşekkürlerimizi sunarız.

Bu sayfa Diş Hekimliği Fakültesi tarafından en son 04.08.2017 06:57:37 tarihinde güncellenmiştir.