Eyüp Anadolu Lisesi Fakültemizi Gezdi

Eyüp Anadolu lisesi'nin 49 kişilik 12. sınıf ogrencileri ve onlara eşlik eden 2 Rehberlik Öğretmeni 8 Aralık 2016 tarihinde okulumuzu ziyaret ettiler. Arş. Gor. Dt. Duygu Yaşar ve Arş. Gor. Dt. Zeynep Ceren Pehlivan rehberliğinde okulumuzun Klinik ve Eğitim bölümünü gezen öğrenciler, gezi sonunda fakülte amfisinde diş hekimliği disiplinine dair merak ettikleri soruları sordular. Soru-cevap kısmında lisans eğitimi, uzmanlık sistemi ve hazırlık süreci, Marmara'li olma olgusu ve dişhekimi olma yolunda yapılması gereken hazırlıklar, bir Marmara Diş Hekimliği öğrencisinin sahip olması gereken kişilik özellikleri gibi konular ele alındı. Kafalarındaki soru işaretlerinin oldukça etkin biçimde cevap bulduğu okul gezimizi Fakültemiz Dekanlık katında cektirdigimiz toplu fotoğraf fotoğrafları sonlandırdık.

Tüm öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

Bu sayfa Diş Hekimliği Fakültesi tarafından en son 21.12.2016 11:17:20 tarihinde güncellenmiştir.