Engelsiz Gülümse

Marmara Üniversitesi Diş Hekimliği Uygulama ve Araştırma Merkezi olarak engelli hastalarımızın diş ağız ve diş sağlığı hizmeti almakta yaşadığı zorlukları azaltmak ve sağlıklı bir ağıza kavuşmaları için özel çaba sarf etmekteyiz. Bu nedenle yarıyıl tatilimizde ayırdığımız “Engelsiz Gülümse” haftasında Merkezimiz bünyesinde hizmet vermekte olan ameliyathanelerimizi sadece engelli hastalarımıza ayırmakta ve daha önce Merkezimize başvurarak tedavi sırası bekleyen hastalarımızın tedavilerini yapmaktayız.

2018-2019 eğitim-öğretim döneminde de bu uygulamamız 28.01.2019 – 01.02.2019tarihleri arasında gerçekleşecektir.

Engelli hastalarımızın ve ailelerinin yaşadığı zorlukların azalmasında vesile olmak Marmara Üniversitesi Diş Hekimliği Uygulama ve Araştırma Merkezi ekibi olarak bizlere gurur vermekte, hastalarımızın ve ailelerin mutluluğuyla biz de mutlu olmaktayız.

Bu sayfa Diş Hekimliği Fakültesi tarafından en son 19.01.2019 06:20:06 tarihinde güncellenmiştir.