Dr. Ediz Hun, Fakültemizin Konuğu Oldu

21 Kasım 2018 Çarşamba günü, "Diş Hekimliği Haftası Etkinlikleri" kapsamında Marmara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Toplum Sağlığı Çalışmaları Kulübü olarak, önceki yıllarda üniversitemizde de eğitmenlik yapan, Yeşilçam sinemasının duayenlerinden, halen Okan Üniversitesi'nde ekoloji ve sinema içerikli dersler veren Sayın Uzman Biyolog Dr. Ediz HUN Hocamızı konferans salonumuzda ağırladık.

Konuşmasına, insanlığın başlangıcından bugüne kadar olan insan hayatının, ekolojik ve demografik denge faktörleriyle birlikte gelişimiyle başlayan Ediz HUN Hocamız, insanın dünyaya geliş amacı ve iyi insan olmanın gerekleri gibi konuları beyefendi ve hoşgörülü yaklaşımıyla bizlere aktarmış oldu.

Söyleşi bitişindeki soru-cevap kısmında katılımcıların sorularını içtenlikle cevaplayan Ediz HUN, bu esnada akademik ve sinema geçmişiyle ilgili anektodlara da değinmiş oldu. Etkinlik sonunda Sayın Ediz HUN'a fakülte dekan yardımcımız Sayın Doç. Dr. Korkut ULUCAN plaket takdiminde bulunurken, fakültemiz bilişim koordinatörü Sayın Dr. Sertaç SIRMA ve kulüp yönetimimiz kendisine çiçek armağan etti. Dr. Ediz HUN Hocamıza ve tüm katılımcılara değerli katılım ve katkılarından ötürü teşekkür ederiz.

Bu sayfa Diş Hekimliği Fakültesi tarafından en son 27.11.2018 10:02:23 tarihinde güncellenmiştir.