Doç. Dr. Korkut Ulucan'ın Gençlik ve Spor Bakanı Sayın Akif Çağatay Kılıç'la Görüşmesi

Gençlik ve Spor Bakanı Sayın Akif Çağatay Kılıç, Fakültemiz Öğretim Üyesi Doç.Dr. Korkut Ulucan’ı makamında kabul etti. Dr. Ulucan, Bakan Kılıç’tan marka tescilini aldığı “Ulusal Spor Genom Projesi” hakkında kısa bir sunum yaptı, projenin ülke sporuna getireceği yenilikleri anlatarak destek ve görüşlerini istedi. Buluşmaya 24.Dönem AK Parti milletvekili Sayın İsmail Kaşdemir ve Genlife Biyoteknoloji Direktörü Barbaros Ünlü de katıldı. Sayın Kaşdemir, projenin Türk sporuna vereceği katkıya değinerek başarı dileklerini iletti.

Bu sayfa Diş Hekimliği Fakültesi tarafından en son 05.10.2016 09:40:54 tarihinde güncellenmiştir.