Dişhekimliği Fakültesi 2017 Öğrenci Şenliği

Fakültemiz ve yerleşkemiz öğrencilerinin katılımıyla gerçekleşen Marmara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi 2. Bahar Şenliği 9-11 Mayıs 2017 tarihleri arasında gerçekleşti. Etkinlik boyunca Üsküdar Belediyesi sponsorluğunda ücretsiz yemek servisi yapıldı.

Dekanımız Prof. Dr. Yasemin Özkan'ın açılış konuşması ile başlayan etkinliği ilk gününde, soruları öğrencilerimizce hazırlanan Marmaria Crack yarışması, Konferans Salonunda gerçekleşti. Fakültemiz asistanları ve öğrencilerinden kurulu grupların katıldığı yarışmada eğlenceli anlar yaşandı.

Etkinliğin ikinci günü Akustik Sahne Canlı Karaoke etkinliği Fakültemiz kantininde gerçekleşti. Etkinliğinde Fakültemiz asistanları ve öğrencileri performans sergilediler. Canlı Karaoke etkinliğinin ardından tavla ve satranç turnuvaları düzenlendi. Turnuvada Fakültemiz öğrencileri ve idari personeliğinin katılımıyla gerçekleşti.

Etkinliğin son gününde Fakültemiz ön alanında kurulan sahne ve ses sistemiyle birlikte açık hava konserleri düzenlendi. Etkinlikte Hasbelkader, MOD, Mançiiz, Us Çıkmazı, Fulden Jazz Band, İki Hafta grupları performans sergilediler. Fakültemiz -2. katında Güzel Sanatlar Fakültemiz öğretim üyesi Yrd.Doç. Devabil KARA ve öğrencileri eşliğinde duvar boyama etkinliği yapıldı. Öğrencilerimiz etkinliğin son gününde alana kurulan canlı langırt, hedefli penaltı, şişme basket potası ile keyifli vakit geçirdiler.

Bu sayfa Diş Hekimliği Fakültesi tarafından en son 05.06.2017 20:17:19 tarihinde güncellenmiştir.