Diş Hekimliği Fakültesi 2015-2016 Eğitim Yılı Mezuniyet Töreni Yapıldı

Fakültemizin 2015-2016 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni Diş Hekimliği Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleşti.

Öğrenci velileri ve öğretim üyelerinin katılımıyla 300 kişiyi aşkın bir izleyiciyle gerçekleştirilen törende sunuculuğu Fakültemiz Araştırma Görevlilerinden Dt. Bora Korkut yaptı. Törenin açılış konuşmasını Klinik Bilimler Bölüm Başkanı Prof. Dr. Nimet Gençoğlu yaptı. Gençoğlu’nun konuşmasını takiben İstanbul Diş Hekimleri Odası Başkanı Prof. Dr. Turhan Atalay öğrencilere hitaben konuşmasını gerçekleştirdi. Son olarak mezunlarımızı temsilen öğrencimiz Anıl Özgün Karatekin konuşmasını yaptı. Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Cafer Türkmen eşliğinde edilen Diş Hekimliği Yemini'nin ardından öğrencilerimiz kep atarak mezuniyetlerini kutladılar.

Bu sayfa Diş Hekimliği Fakültesi tarafından en son 21.12.2016 11:10:22 tarihinde güncellenmiştir.