2018-2019 Eğitim Yılı Mezuniyet Töreni

Fakültemiz 2018-2019 dönemi mezuniyet töreni, 4 Temmuz’da Marmara Üniversitesi Başıbüyük Sağlık Yerleşkesi’nde yapıldı. Törene; Tıp Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Hakan Gündüz, İstanbul Diş Hekimliği Odası Başkanı Prof. Dr. Turhan Atalay, Bursa Uludağ Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İrfan Kırıştıoğlu, Üsküdar Sağlık İşleri Müdürü Harun Kopuz, öğretim üyeleri, öğrenciler ve öğrenci yakınlarının katılımıyla gerçekleştirildi.

Saygı Duruşu ve akabinde İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan tören, Diş Hekimliği Fakültesi öğrencilerinin hazırladığı mini konser ile devam etti. Konuşmalarını yapmak üzere sırayla; mezunları temsilen Dönem Birincisi Sezgi İyigün, öğretim üyelerini temsilen Prof. Dr. Bülent Topbaşı, İstanbul Diş Hekimleri Odası Başkanı Prof. Dr. Turhan Atalay ve Fakülte Dekanı Prof. Dr. Yasemin Özkan kürsüye davet edildi.

Prof. Dr. Özkan konuşmasında; geleceğimizin donanımlı diş hekimlerini mezun etmenin verdiği gurura vurgu yaparken, meslektaşlarım diye hitap ettiği mezun öğrencilerimizi ve özellikle ailelerini tebrik etti. Özkan, konuşmasının sonunda Fakültemiz ve Merkezimiz işleyişinde kıymetli roller üstlenen idari, temizlik ve güvenlik personellerimizi sahneye davet ederek teşekkürlerini sundu.

Konuşmaları takiben, Üniversitemiz Personel Kupasında şampiyon olan personel basketbol takımına kupası Dekanımız Prof. Dr. Yasemin Özkan tarafından takdim edildi. Kupa takdiminin ardından başlayan diploma töreninde, Dönem birincisi Sezgi İyigün' diploması, annesi Protetik Diş Tedavşsş Uzmanı Dr. Dilek İyigün ve babası Diş Hekimi Ufuk İyigün tarafından verildi. Dönem İkincisi İrem Cüce’ye, Dönem Üçüncüleri Zeynep Malkoç ve Merve Öztürk ise diplomalarını Prof. Dr. Yasemin Özkan'ın elinden aldılar.

Diploma töreninin ardından mezunlarla birlikte Diş Hekimliği Andı’nı okumak üzere Yasemin Özkan kürsüye davet edildi. Andın okunmasını takiben tören, kep atma seremonisi ile sona erdi.

Tören sonrasında misafirlerimize Üsküdar Belediyesi sponsorluğunda yemek ikramı ve Nescafe sponsorluğunda kahve ikramı yapıldı.

Bu sayfa Diş Hekimliği Fakültesi tarafından en son 15.07.2019 14:50:09 tarihinde güncellenmiştir.