2018-2019 Eğitim Öğretim Dönemi Önlük Giydirme Töreni

2018-2019 eğitim öğretim dönemi Diş Hekimliği Fakültesi 1. Sınıf öğrencilerinin önlük giyerek mesleğe adım attıkları geleneksel açılış ve önlük giydirme törenimiz 7 Şubat 2019 Perşembe günü Diş Hekimliği Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Törene Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mustafa Çelen, İstanbul Vali Yardımcısı Cemalettin Özdemir,  Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Osman Hakan Gündüz, İktisat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Esen Yıldırım, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu Müdür Vekili Prof. Dr. Süleyman Ümit Şehirli, Spor Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Sinan Bozkurt, Teknik Bilimler Meslek Yüksek Okulu Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Elif Özen Ural, İstanbul Diş Hekimleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Turhan Atalay, Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi ve Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu Başkanı Doç. Dr. Şahin Özen katıldılar.

Tören Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mustafa Çelen’in konuşması ile başladı. Rektör Yardımcımızın konuşmasını takiben Dekan hocamız Prof. Dr. Yasemin Özkan ve İstanbul Diş Hekimleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Turhan Atalay konuşmalarını yaptılar.

Konuşmaların ardından fakültemiz öğretim üyeleri ve konuklarımız birinci sınıf öğrencilerimize önlük giydirdiler.

Tören, öğrencilerimizin “Marmara The Best” sloganı ile sona erdi.

Tören ardından fuaye alanında misafirlerimize yemek ikram edildi.

Bu sayfa Diş Hekimliği Fakültesi tarafından en son 14.02.2019 12:03:56 tarihinde güncellenmiştir.