2017-2018 Mezuniyet Töreni

Fakültemiz 2017-2018 eğitim öğretim dönemi mezuniyet töreni 26.06.2018 tarihinde Başıbüyük Yerleşkesinde gerçekleştirildi. Mezuniyet törenimizin sunuculuğunu Arş. Gör. Dt. Şükrü Can AKMANSOY ve Arş. Gör. Uzm. Dt. Berceste POLAT AKMANSOY üstlendi. Törene İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nuran CÖMERT, İktisat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İ. Esen YILDIRIM, Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Şahamet BÜLBÜL, Kurumsal İletişim Birimi Koordinatörü Doç. Dr. Şaziye ABDURRAHMANOĞLU, Mezunlar Ofisi Koordinatörü Doç.Dr. Bülent Yılmaz ve İstanbul Diş Hekimleri Odası Başkanı Prof. Dr. Turhan ATALAY katıldı.

Mezunlarımızın sahnede yerlerini almasından arından dereceye giren öğrencilerimiz Dekanımız Prof. Dr. Yasemin ÖZKAN'a çiçeklerini sundular. Fakültemiz'den birincilikle mezun olan öğrencimiz Hilal YÜKSEL'in konuşmasını takiben öğretim üyelerimiz adına konuşmasını yapmak üzere Klinik Bilimler Bölüm Başkanı Prof. Dr. Leyla KURU kürsüde yerini aldı. Dekanımız Prof. Dr. Yasemin ÖZKAN'ın konuşmasının ardından mezuniyet sposorumuz İPANA/COLGATE adına Memiş AYDIN'a, Fakültemize dönem içinde yardımlarıyla destek olan Üsküdar Belediye Başkanı Sayın Hilmi TÜRKMEN'e ve Üsküdar Belediyesi Sağlık İşleri Müdürü Harun KOPUZ'a plaketleri Prof. Dr. Yasemin ÖZKAN tarafından takdim edildi.

Plaket takdiminin ardından İstanbul Diş Hekimleri Odası Başkanı Prof. Dr. Turhan ATALAY ve Üniversitemiz Mezunlar Ofisi Koordinatörü Doç. Dr. Bülent Yılmaz konuşmalarını yaptılar.

Fakültemizi dereceyle bitiren Hilal YÜKSEL (1.), Bilge Kabacaoğlu (2.) ve Rabia Tül Adeviye ÇANKAYA (3.) ödüllerini Prof. Dr. Yasemin ÖZKAN'ın elinden alarak yaş kütüğüne plaketlerini çaktılar.

Tören mezunlarımıza diplomalarının dağıtılması ve diploma yemininin edilmesi ile sona erdi.

Törenin ardından Üsküdar Belediyesi'nin sponsorluğunda yemek dağıtımı yapıldı.

Bu sayfa Diş Hekimliği Fakültesi tarafından en son 08.08.2018 15:41:30 tarihinde güncellenmiştir.