2017-2018 Eğitim Yılı Açılış ve Önlük Giydirme Törenimiz

Fakültemizin 2017-2018 Eğitim Yılı Açılış ve Önlük Giydirme Töreni 23 Ekim 2017 Pazartesi günü saat 10:00'da Fakültemiz Konferans Salonu'unda gerçekleştirildi. Törene, öğretim üyelerimiz, M.Ü. Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Şahamet BÜLBÜL, İstanbul Diş Hekimleri Odası Başkanı Prof. Dr. Turhan ATALAY, öğrencilerimiz ve idari personelimiz katılım gösterdiler. Törenimizin sunuculuğunu Periodontoloji Anabilim Dalı asistanlarımızdan Arş. Gör. Dt. Gamze ÇETİNKAYA ve Arş. Gör. Dt. Evren ÖZEN yaptılar.

Dekanımız Prof. Dr. Yasemin ÖZKAN'ın açılış konuşmasının takiben Başıbüyük Yerleşkesinde ilk kez düzenlenen Bahar Şenliğimizde dereceye giren öğrencilerimize hediyeleri takdim edildi. Ardından Fakültemize dereceyle kaydolan öğrencilerimize önlükleri Dekanımız Prof. Dr. Yasemin ÖZKAN, Dekan Yardımcılarımız Doç. Dr. Korkut ULUCAN ve Yrd. Doç. Dr. Y. Umut ASLAN tarafından giydirildi. Akabinde bütün öğrencilerimiz sahneye davet edildilerek öğretim üyelerimizce geleneksel önlük giydirme törenimiz gerçekleştirildi.

Prof. Dr. Turhan ATALAY'ın kapanış konuşmasıyla tören sona erdi.

Yeni öğrencilerimize eğitim hayatları boyunca başarılar diliyoruz.

Bu sayfa Diş Hekimliği Fakültesi tarafından en son 10.11.2017 20:12:12 tarihinde güncellenmiştir.