2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni

Fakültemizin 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı mezuniyet töreni 24 Temmuz 2017 tarihinde Başıbüyük Yerleşkesi'nde gerçekleşti. Törene; Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Ümit ŞEHİRLİ, Atatürk Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Şükrü ÖZDEMİR, İktisat Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Şahamet BÜLBÜL, İstanbul Diş Hekimleri Odası Başkanı Prof. Dr. Turhan ATALAY, Üsküdar Kaymakamı Mustafa GÜLER, Üsküdar Belediyesi Sağlık Danışmanı Harun KOPUZ ve MÜMDER Yönetim Kurulu Üyesi Ramazan ÜLKE katıldı. Tören sunucuları Fakültemiz Periodontoloji Anabilim Dalı Araştırma Görevlileri Dt. Evren ÖZEN ve Dt. Gamze ÇETİNKAYA oldu.

Törenimizin açılış konuşmasını 2016-2017 dönem birincisi Ebru İLHAN yaptı. İlhan'ın ardından kürsüye öğretim üyeleri adına konuşmasını yapmak üzere kürsüye Prof. Dr. İlknur TANBOĞA, İstanbul Diş Hekimleri Odası Başkanı Prof. Dr. Turhan ATALAY ve Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Y. Umut ASLAN çıktı. Dekanımız Prof. Dr. Yasemin ÖZKAN'ın konuşmasını takiben mezuniyet komitesi adına Hüdayi BOĞAHAN konuşmasını yaptı. Fakültemizde bu dönem dereceye giren öğrencilerimize plaketleri Dekanımız Prof. Dr. Yasemin ÖZKAN ve Üsküdar Kaymakamı Mustafa GÜLER tarafından takdim edildi. Dereceye giren öğrencilerimizin mezuniyet kütüğüne plaketlerini çakmalarını takiben öğrencilerimiz, konuklar ve öğretim üyelerimizin elinden diplomalarını aldılar .Prof. Dr. Yasemin ÖZKAN tarafından ettirilen Diş Hekimliği Yemini sonrasında öğrencilerimiz coşkuyla keplerini attılar.

Tören, düzenlenen kokteyl ve Fakültemiz Araştırma Görevlilerinden Dr. Gaye KESER, Dt. Gamze ÇETİNKAYA, Dt. Oğuz BİLGİÇ'ten oluşan müzik grubunun konseri ile sona erdi.

Mezunlarımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Bu sayfa Diş Hekimliği Fakültesi tarafından en son 04.08.2017 15:53:33 tarihinde güncellenmiştir.