Restoratif Diş Tedavisi Anabilim Dalı

Restoratif Diş Tedavisi Anabilim Dalı, diş sert dokularını ilgilendiren, bakteri kaynaklı ya da bakteri olmaksızın gelişen tüm rahatsızlıkların ya da mevcut estetik şikayetlerin teşhis, tedavi ve takibini gerçekleştiren uzmanlık dalıdır.

Estetik diş hekimliği konseptinin dahilinde, tedavi sürecinde hastanın şikayetinin giderilmesinin yanında, kaybedilmiş fonksiyon ve estetiğin de yeniden kazandırılması bu uzmanlık dalının ana hedeflerinden biridir.
Restoratif Diş Tedavisi Anabilim Dalı’ nda bilimsel gelişmeler doğrultusunda yeni materyaller, yeni cihazlar ve yeni tedavi yöntemleri kullanılarak, her zaman güncel ve kaliteli bir sağlık hizmeti sunmak ve sunan hekimler yetiştirmek hedeflenmektedir.

Restoratif Diş Tedavisi Anabilim Dalı Kliniklerinin Fiziki Olanakları
       Anabilimdalımız; bünyesinde bulunan en son teknolojik imkanlara sahip öğrenci, asistan ve öğretim üyesi klinikleriyle hastalarımıza hizmet vermektedir
  Verilen Eğitimler

Lisans Düzeyinde

2., 3. ve 4. sınıf öğrencilerine teorik lisans dersleri

3., 4. ve 5. sınıf öğrencilerine klinik pratik uygulamaları

2. sınıf öğrencilerine preklinik pratik uygulamaları

Lisansüstü Düzeyinde

Uzmanlık Programı

Doktora Programı

Akademik Kadro (için tıklayınız) Verilen Hizmetler (için tıklayınız)

Bu sayfa Diş Hekimliği Fakültesi tarafından en son 06.02.2018 11:21:12 tarihinde güncellenmiştir.