European Journal of Research in Dentistry

DERGİMİZE ERİŞMEK İÇİN TIKLAYINIZ

European Journal of Research in Dentistry, Marmara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’nin uluslararası, bağımsız, çift-kör hakemli ve açık erişimli bilimsel yayın organıdır. European Journal of Research in Dentistry, yeni ismi ve yenilenen editörya kadrosu ile yayın hayatına başlamıştır. Yılda en az iki elektronik sayısının çıkması planlanan dergimiz İngilizce ve Türkçe olarak editöryel, editöre mektup, derleme, olgu sunumu, orijinal makale ve kitap özetleri türlerinde yayın kabul edecektir. Derginin amacı diş hekimliği alanında ulusal ve uluslararası literatüre katkı sağlayarak sağlık alanındaki tüm disiplinlere destek olmaktır.

Makale değerlendirme ve yayın işlemleri için yazarlardan ücret talep edilmemektedir. Tüm makaleler, makalenin kabulünden sonra “DOI” numarası verilerek derginin internet sitesinde yayınlanacaktır. Derginin yazım kurallarına, gerekli formlara ve dergiyle ilgili diğer bilgilere yakında aktifleşecek olan web sayfasından erişilebilir.

Dergide yayınlanan makalelerdeki fikir ve görüşler yazar(lar)ın bilgi ve görüşleridir. Baş Editör, EditörlerA, Yayın Kurulu ve Yayıncı, bu gibi yazarlara ait bilgi ve görüşler için hiçbir sorumluluk ya da yükümlülük kabul etmemektedir.

Bu sayfa Diş Hekimliği Fakültesi tarafından en son 02.08.2018 14:56:12 tarihinde güncellenmiştir.